За съжаление, това (б.р. Международният панаир в Пловдив) е една перла

...
За съжаление, това (б.р. Международният панаир в Пловдив) е една перла
Коментари Харесай

Христо Иванов за Пловдивския панаир: Поредна задкулисна схема, в която участва ГЕРБ

За страдание, това (б.р. Международният панаир в Пловдив) е една перла на българското стопанство. Това е емблема на Пловдив и на България, която беше харизана като комерсиално сдружение под контрола на Георги Гергов, като явно вървим към ликвидацията му. Става въпрос за голям, вкусен терен в центъра на Пловдив. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

„ Нито това е методът, по който ще се реши ориста на Панаира – посредством следващата подмолна скица, в която постоянно взе участие ГЕРБ. Георги Гергов е почетен консул на Руската федерация и е един от хората с най-дълга и добре открита обществена история на пробутване на съветското въздействие в България “, добави той в ефира на bTV.

Припомняме, че в Пловдив жители към този момент организираха няколко митинга, в които обявиха, че са срещу Панаирът да премине в ръцете на Георги Гергов.

„ Предишната сесия на Общинския съвет беше провалена, общинските съветници от ГЕРБ не се явиха на работа, с цел да провалят опцията да поемат отговорност за взимането на вярно решение. Нашите съветници са свикали нова сесия на Общинския съвет на 9 януари, аз отново ще отида. Призовавам политическото управление на ГЕРБ да си прати хората на работа и те да вземат интерес в решения за жителите “, сподели още Иванов.

Той съобщи, че Демократична България се пробва да направи всичко допустимо, с цел да спре това.

„ Докладът (б.р. за активността на Временната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия, свързани с подписването и прекратяването на меморандума с „ Джемкорп “) съдържаше доста пропагандни детайли – още в заглавието му фигурираше сумата 1 милиарда, която на никое място не се загатва в документа “, сподели той по тематиката за признатия от Народно събрание през днешния ден отчет за „ Джемкорп “.

„ Това е бил меморандум за планове, от него, най-малко аз не разбрах да са потвърдени настъпването на някакви съответни вреди “, добави той.

Иванов съобщи, че не би трябвало да се бърза да се афишира втория мандат за завършен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР